Home / Nieuws

Nieuws

Koffie- en theewinkel De Boom is verhuisd!

Dorpsstraat 125
Dorpsstraat 125

7 april 2017

In een razend tempo zijn wij verhuisd van de Nieuwveenseweg naar het prachtige oude pand aan de Dorpsstraat op nummer 125. De voorbereidingen waren kort, de verhuizing op zich in drie dagen nóg korter. Maar inmiddels is het stof neergedaald en zijn wij blij met onze nieuwe, geweldige stek.

Het pand is bijzonder. Is van een kruidenier, melkboer en bakker geweest in tijden van weleer en wat meer recent van een sijkerbroekenwinkel, videotheek en zelfs de laatste 15 jaren van een makelaarskantoor. Bij binnenkomst trekt de nostalgie direct je aandacht. De oude gruttersbakken en stellingkasten zijn nog allemaal intact en na het verwijderen van een zeer vervelende tapijtlaag verscheen er een prachtige tegelvloer.

Downsizen

WhatsApp Image 2017-03-20 at 8.51.52 PMHet was flink downsizen van het mooie enorme pand aan de Nieuwveenseweg naar hier. Voor de theewinkel is er slechts 25 m2 gereserveerd en geloof het, van 300 m2 naar 25 m2 verhuizen valt niet mee! En al dat prachtigs zorgt er wél voor dat er helemaal niets aan meubels mee kon verhuizen. Maar oh wat is het leuk om aan de Dorpsstraat te zitten: direct contact met mensen die langs lopen, de klokkentoren bijna naast het pand, de markt op zaterdagen en als extra bonus nog de plek waar ik geboren ben direct tegenover de winkel. Het is puur genieten.

Feestje

20150807-_DSF0866Door alle drukte hebben wij helaas nog geen tijd gehad om een feestje en hiermee de opening van het pand te vieren. Dat gaan we natuurlijk wél doen. Daarom vragen wij alle Nieuwkopers op de thee op zaterdag 22 april a.s. Dat is de aftrap naar de koningsfeestweek en iedereen krijgt van ons dan ook een minizakje koningsthee mee naar huis. U bent meer dan welkom op onze práchtige stek!

 

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————————-

Voorjaar aan de Nieuwveenseweg

April 2016

 Ik weet niet hoe het met u is, maar wij zijn helemaal klaar voor de zomer! Het prachtige hek hebben wij versierd met bloemen en we hebben zelfs een luierwIMG_20160604_180014asje opgehangen. Ze zijn van de “baby” die in de zeer nostalgische kinderwagen ligt op het voorterrein (de kinderwagen is overigens te koop).IMG_20160604_175941

We hadden gehoopt dat na vorig jaar het onkruid weg zou blijven, maar helaas is dat een utopie. Dat betekent dat we nog wel even vuiltjes moeten blijven trekken. Ook de binnentuin ziet er inmiddels weer gezellig uit. Dus: genieten van een heerlijke theecocktail of gewoon een lekker bakkie koffie of thee? U bent meer dan welkom!

Top
+ Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!