Home / Over De Boom

Over De Boom

De Boom is een bijzondere koffie- en theewinkel in Nieuwkoop (Zuid-Holland) waar u unieke thee- en koffie producten koopt in alle prijsklassen. Waar u dit alles kunt proeven en waar u leuke cadeautjes voor speciale gelegenheden vindt.

Meer dan 40 soorten losse thee

boerenliefde kop
Boerenliefde

Theespeciaalzaak De Boom verkoopt meer dan 40 soorten losse thee, zoals bijvoorbeeld zwarte thee, groene thee, rooibos, vruchtenthee, witte thee en kruidenthee. Alle theesoorten zijn voorzien speciale namen als Geluksthee, Elfenthee, Zeilen, Inspiratie, Opa enzovoorts.
Natuurlijk verkoopt De Boom ook de accessoires om zo’n heerlijk kopje thee te zetten en te drinken. Denk hierbij aan servies van Chacult, theezeven en theeknijpers, theefilterzakjes enzovoorts.

Cadeautjes en kerstpakketten

 

kadootje anna
Cadeautje Anna

Op zoek naar een cadeau of cadeautje? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben cadeautjes waarin onze soorten groene thee, zwarte thee, vruchtenthee, witte thee en kruidenthee verwerkt zijn. Wilt u uw klanten of medewerkers met kerst een smaakvol kerstpakket of kerstattentie geven? Dan stellen wij dit graag voor u op maat samen. Bijvoorbeeld vruchtenthee “Knapperig haardvuur” en earl grey thee “Gezellig” in combinatie met een mooi theeglas, thee-ei en een flesje likorette. Qua prijs is alles mogelijk.

 

 

Gemalen koffie en koffiebonen

00551 - BeeldSchrift - Nicolette Schuur
Onze koffie Samba

Ook voor koffie kunt u bij ons terecht. Wij verkopen koffiebonen en malen koffie op verzoek. De koffie is uniek en in diverse smaken verkrijgbaar. Zo hebben wij Samba, Rumba en Tango. Onze Tango-koffie vertegenwoordigt een prachtige mengeling van arabica- en robustakoffiebonen. De Samba-koffie bestaat uit 100% arabicabonen met een chocoladebittertje. De laatste, Rumba, is onze ecologische koffievariant met koffiebonen uit El Salvador, Peru en Brazilië.

 

 

 

Wij willen het drinken van losse thee en lekkere koffie laagdrempelig maken en u laten kennismaken met de grote variëteit aan smaken en soorten thee en koffie. Daarom verkopen wij deze producten in alle soorten en maten. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om te genieten!

Verkooppunten en horeca

De Boom thee wordt verkocht op verschillende verkooppunten, zoals:

In de regio van Nieuwkoop treft u onze thee in verschillende horecagelegenheden aan. Zoals bij:

Top
+ Wij hebben een verrassing voor u!

Wij hebben een verrassing voor u!