Home / Over De Boom

Over De Boom

De Boom is een bijzondere theewinkel in Nieuwkoop (Zuid-Holland) waar u unieke theeproducten koopt in alle prijsklassen. Waar u dit alles kunt proeven en waar u leuke cadeautjes voor speciale gelegenheden vindt.Meer dan 40 soorten losse thee

categorie rooibostheeTheespeciaalzaak De Boom verkoopt meer dan 40 soorten losse thee, zoals bijvoorbeeld zwarte thee, groene thee, rooibos, vruchtenthee, witte thee en kruidenthee. Alle theesoorten zijn voorzien speciale namen als Geluksthee, Elfenthee, Zeilen, Inspiratie enzovoorts. Maar ook een Premium collectie en pure kruiden, komen in onze collectie voor.
Natuurlijk verkoopt De Boom ook de accessoires om zo’n heerlijk kopje thee te zetten en te drinken. Denk hierbij aan theezeven en theeknijpers, theefilterzakjes enz.

Cadeautjes en kerstpakketten

kadootje annaOp zoek naar een cadeau of cadeautje? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben cadeautjes waarin onze soorten groene thee, zwarte thee, vruchtenthee, witte thee en kruidenthee verwerkt zijn. Wilt u uw klanten of medewerkers met kerst een smaakvol kerstpakket of kerstattentie geven? Dan stellen wij dit graag voor u op maat samen. Bijvoorbeeld vruchtenthee “Knapperig haardvuur” en earl grey thee “Gezellig” in combinatie met een mooi theeglas en een thee-knijper. Qua prijs is alles mogelijk.

Wij willen het drinken van losse thee laagdrempelig maken en u laten kennismaken met de grote variëteit aan smaken en soorten thee. Daarom verkopen wij deze producten in alle soorten en maten. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om te genieten!

Verkooppunten en horeca

De Boom thee wordt verkocht op verschillende verkooppunten, zoals:

 In verschillende horecagelegenheden kunt u onze thee drinken. Zoals bij:

Regio Nieuwkoop

Regio Utrecht

Regio Noord Brabant

 

Top