Home / Gratis theeproeverij

Gratis theeproeverij

Wilt u een gezellige avond met vriendinnen? Lekker bijpraten onder het genot van heel veel thee? Boek dan een theeproeverij bij een van onze theeambassadeurs. Zij komt bij u langs met alle soorten thee uit ons uitgebreide assortiment. Of het nou zwarte thee, witte thee, groene thee, rooibos, vruchtenthee of kruidenthee is, u kunt het allemaal proeven!

De ervaring leert dat het sociale gebeuren en het thee proeven heel goed samen gaan, waardoor een gezellige avond gegarandeerd is. En het mooiste is dat het u hélemaal niets* kost. Waarom wij dat doen? Een onderdeel van onze missie is het drinken van losse thee laagdrempelig maken en onze naam te laten groeien. En daarom laten wij u gratis* kennismaken. Aan het einde van de proeverij bent u in de gelegenheid om uw favoriete thee te bestellen.

Neem contact op met een van onze theeambassadeurs om een afspraak te maken! 

*Onze theeproeverijen zijn gratis. Echter, hebt u iets te vieren? Dan brengen wij een bedrag van € 60,00 (t/m 20 personen) in rekening. Boven de 20 personen hanteren wij een bedrag van € 2,00 p.p. bovenop het eerder genoemde bedrag van € 60,00. De reden hiervoor is dat feestgevoel boven proeven gaat en de aandacht iets minder bij de thee ligt. 

Emailadres: info@detheeboom.nl

Top