Home / De Boom Theeambassadeurs

De Boom Theeambassadeurs

De Boom werkt samen met een aantal zelfstandig ambassadeurs. Zij vertegenwoordigen ons in het gehele land. U treft ze op markten en braderieën. Zij verzorgen de verkoop aan bedrijven en horecagelegenheden. En zijn gastvrouw tijdens de gratis theeproeverij bij u thuis, uw bedrijf of vereniging.

De Boom is continue op zoek naar nieuwe ambassadeurs die ons merk willen vertegenwoordigen in Nederland. Meer weten? Bezoek dan onze vacaturepagina.

Jolita van Pelt

jolita van pelt

Ambassadeur regio Oosterhout

Sinds 2014 ben ik theeambassadeur bij De Boom. Na een aantal koppen heerlijke thee gedronken te hebben, had ik het besluit genomen om deze in Regio Oosterhout te gaan verkopen. Omdat de zakjes thee die ik altijd dronk toch een mindere intense smaak hebben dan de losse thee van De Boom vond ik dat ik theeliefhebbers deze ervaring moest meegeven. Dit doe ik met een theeproeverij aan huis, vereniging, handwerkclub, op je werk of op markten. De klanten vinden deze proeverijen altijd ontzettend gezellig. Ik kan de proeverijen en markten zo indelen met mijn huishouden en andere werkzaamheden. Dus helemaal geweldig!

Wilt u mij benaderen dan kan dat via oosterhout.de.boom@gmail.com of Facebook Theeproeverijen Oosterhout
Tel.nr 06-19912124, warme groet, Jolita van Pelt.

 

Monique Plugge

Ambassadeur Regio Den Haag

Vanaf augustus 2017 ben ik theeambassadeur bij De Theeboom.
Via een vacature op facebook ben ik in contact gekomen met Jolita van Pelt.
Na heel wat gezellige chatgesprekken volgde een kennismakingsgesprek in De Theewinkel De Boom in Nieuwkoop. Het klikte meteen en we hebben geproost met een overheerlijk koppie thee [smaak Feest!].
Het is echt waar de zakjes die u normaal koopt in de winkel is niet te evenaren met de losse thee van De Boom. Inmiddels heb ik heel wat theesmaken geproefd. De intense, pure, natuurlijke smaak van de thee wil ik graag met u delen.
Ik geef Theeproeverijen aan huis of op Locatie. Ook komen wij langs op een vereniging, handwerkclub, verzorgingshuis, wijk-buurtcentrum, op je werk, familiedag, braderieën en beurzen. De klanten vinden de proeverijen altijd ontzettend gemoedelijk en gezellig!
Naast mijn baan in een Verzorgingshuis in Den Haag kan ik de proeverijen en braderieën, in de ochtend, middag of avond inplannen. Dit is goed te combineren met het moederschap en de functie theeambassadeur zijn. Graag tot een Theeproeverij!

Wilt u mij benaderen dan kan dat via denhaag.de.boom@gmail.com. of
Facebook Theeproeverijen Den Haag
Tel.nr. 0616280864 warme groet, Monique Plugge

Ambassadeur Regio Leiden

Wilt u dat onze theeambassadeur contact met u opneemt
neem dan even contact op met ons:

Tel.nr : 0172-722013
info@detheeboom.nl

Ambassadeur Regio Alphen aan den Rijn

Wilt u dat onze theeambassadeur contact met u opneemt
neem dan even contact op met ons:

Tel.nr : 0172-722013
info@detheeboom.nl

Loraine van Pelt

Ambassadeur Regio Oosterhout – Theecocktail mixen

In het dagelijks leven werk ik als caissière en studeer ik voor verpleegkundige. Mijn moeder Jolita van Pelt is al een aantal jaar werkzaam bij de boom als theeambassadrice. Ik vond het altijd erg leuk om haar te helpen op proeverijen, markten, hobbyclubs, enz. Vanaf september 2017 heb ik besloten om ook werkzaam te zijn bij de Boom. Ik organiseer High en Mini Tea’s en theecocktail mixen zowel aan huis of op een andere locatie.

Wilt u mij benaderen dan kan dat via oosterhout2.de.boom@gmail.com. of
Facebook Loraine's High Tea
warme groet, Loraine van Pelt

Top
+ Wij hebben een verrassing voor u!

Wij hebben een verrassing voor u!