Home / De Boom Theeambassadeurs

De Boom Theeambassadeurs

De Boom werkt samen met een aantal zelfstandig ambassadeurs. Zij vertegenwoordigen ons in het gehele land. U treft ze op markten en braderieën. Zij verzorgen de verkoop aan bedrijven en horecagelegenheden. En zijn gastvrouw tijdens de gratis theeproeverij bij u thuis, uw bedrijf of vereniging.

De Boom is continue op zoek naar nieuwe ambassadeurs die ons merk willen vertegenwoordigen in Nederland. Meer weten? Bezoek dan onze vacaturepagina.

Jolita van Pelt

jolita van pelt

Ambassadeur regio Oosterhout

Sinds 2014 ben ik theeambassadeur bij De Boom. Na een aantal koppen heerlijke thee gedronken te hebben, had ik het besluit genomen om deze in Regio Oosterhout te gaan verkopen. Omdat de zakjes thee die ik altijd dronk toch een mindere intense smaak hebben dan de losse thee van De Boom vond ik dat ik theeliefhebbers deze ervaring moest meegeven. Dit doe ik met een theeproeverij aan huis, vereniging, handwerkclub, op je werk of op markten. De klanten vinden deze proeverijen altijd ontzettend gezellig. Ik kan de proeverijen en markten zo indelen met mijn huishouden en andere werkzaamheden. Dus helemaal geweldig!

Wilt u mij benaderen dan kan dat via oosterhout.de.boom@gmail.com of Facebook Theeproeverijen Oosterhout
Tel.nr 06-19912124, warme groet, Jolita van Pelt.

 

Esther Berghout

Esther Berghout

Ambassadeur Regio Alphen aan den Rijn

Mijn naam is Esther berghout, en ik ben al ruim anderhalf jaar met veel plezier theeambassadrice bij De Boom.
Een kopje thee betekent voor mij een moment voor jezelf, een moment van rust tijdens onze drukke dagelijkse bezigheden. Het drinken van een kop thee tijdens het bijkletsen met je vriendinnen of familie over leuke en minder leuke dingen. Gewoon
ouderwets 'theeleuten'. De thee van De Boom is vers en daardoor extra lekker en gezond. Je weet precies welke ingrediënten er in de thee zitten, en dat spreekt mij aan. Dit alles wil ik graag met mensen delen, en daar is een theeproeverij de perfecte gelegenheid voor! Gezelligheid, leuke verhalen en het kunnen proeven van alle soorten thee in een avond.

Wilt u mij benaderen dan kan dat via alphenaandenrijn.de.boom@gmail.com of Facebook Theeproeverijen Alphen aan den Rijn

Tel.nr. 06-41798249, Groetjes en tot snel! Esther Berghout

Top

I.v.m. met een vrije dag op dinsdag 25 juni
kan uw levering enkele dagen vertraging oplopen.

Onze excuses voor het eventuele ontstane ongemak.