Home / De Boom Theeambassadeurs

De Boom Theeambassadeurs

De Boom werkt samen met een aantal zelfstandig ambassadeurs. Zij vertegenwoordigen ons in het gehele land. U treft ze op markten en braderieën. Zij verzorgen de verkoop aan bedrijven en horecagelegenheden. En zijn gastvrouw tijdens de gratis theeproeverij bij u thuis, uw bedrijf of vereniging.

De Boom is continue op zoek naar nieuwe ambassadeurs die ons merk willen vertegenwoordigen in Nederland. Meer weten? Bezoek dan onze vacaturepagina.

Jolita van Pelt

jolita van pelt

Ambassadeur regio Oosterhout

Sinds 2014 ben ik theeambassadeur bij De Boom. Na een aantal koppen heerlijke thee gedronken te hebben, had ik het besluit genomen om deze in Regio Oosterhout te gaan verkopen. Omdat de zakjes thee die ik altijd dronk toch een mindere intense smaak hebben dan de losse thee van De Boom vond ik dat ik theeliefhebbers deze ervaring moest meegeven. Dit doe ik met een theeproeverij aan huis, vereniging, handwerkclub, op je werk of op markten. De klanten vinden deze proeverijen altijd ontzettend gezellig. Ik kan de proeverijen en markten zo indelen met mijn huishouden en andere werkzaamheden. Dus helemaal geweldig!

Wilt u mij benaderen dan kan dat via oosterhout.de.boom@gmail.com of Facebook Theeproeverijen Oosterhout
Tel.nr 06-19912124, warme groet, Jolita van Pelt.

 

Ambassadeur Regio Leiden

Wilt u dat onze theeambassadeur contact met u opneemt
neem dan even contact op met ons:

Tel.nr : 0172-722013
info@detheeboom.nl

Ambassadeur Regio Alphen aan den Rijn

Wilt u dat onze theeambassadeur contact met u opneemt
neem dan even contact op met ons:

Tel.nr : 0172-722013
info@detheeboom.nl

Top
+ Wij hebben een verrassing voor u!

Wij hebben een verrassing voor u!